Restauranten

Vores køkken er et uformelt sammensurium af gode sager fra delikatessen, frisk line eller bundgarnsfanget fisk, kød fra vores egen hyggelige gård, samt grøntsagsretter, med økologiske grøntsager fra venner og bekendte.

Vin har vi også massere af. Vores vinkort består af alt andet end Ripasso og Amarone, fordi det bryder vi os generelt ikke om. Vi kan godt lide saftig, ren og personlig vin, fra små hyggelige vinbønder. Det synes vi, giver mening. Vores mad er forresten utrolig delevenlig, så bestil bare en masse i øst og vest, og giv den gas.

Vores menukort skifter forholdsvis ofte, men vil som udgangspunkt altid indebærer følgende:

VORES CHARCUTERIE // 150 DASK.
Pølser og skinker, som vi selv render rundt og laver på bedste økologiske vis. Bliver serveret med dyppelse og hjemmelavet brød.

OSTE AF RÅ MÆLK // 150 DASK.
Glem alt om Arla Unika. Vi serverer faktisk rigtige oste, baseret på rå mælk. Serveres ligeledes med dyppelse og hjemmelavet brød.

KOLD GRØNT // 100 DASK.
En kold vegetarisk anretning, med friske grøntsager fra markedet og noget andet jazz.

VARM GRØNT // 100 DASK.
En varm vegetarisk anretning, igen med friske grøntsager fra markedet, og igen med noget andet jazz.

PASTA // 150 DASK.
Mads og vores hus-italiener Antonelli, står bravt ved pastabordet i op til flere timer dagligt, for at lave frisk pasta til dig og dine kære. Retterne varierer efter humør og temperament.

FISK // DAGSPRIS
Vi får frisk fisk leveret dagligt, og sjældent det samme fra gang til gang. Men vi lover fisken er frisk, og serveret med lækker garnish.

KØD // DAGSPRIS
Kødet kommer ude fra vores lille landbrug, og varierer også ofte. Vi kan dog garanterer dig for at du slipper for gift i kødet, for det bryder vi os ikke specielt meget om.

DESSERT // 75 DASK.
En sød ting at slutte aftenen af på, hvis man er til den slags løjer. Her finder vi ofte inspiration fra meget mærkelige kulturer.

BLANDET LANDHANDEL // 350 DASK.
Man kan også lade os blande en masse kolde og varme ting, til 350 kr. pr. person. Så kommer du igennem alt det som vi selv synes vi kan finde ud af.

Giv forresten lige lyd hvis der er noget i ikke kan tåle en dag i forvejen, så har vi en chance for at lave et lækkert alternativ.

Vi har også et dejligt stort lokale i kælderen. Her kan man holde møder, fester eller hvad man føler for.

Alle spørgsmål vedrørende restauranten, bedes sendes til: mail@saart.dk